Skal du spare penge på dine nye gardiner, er det en rigtig god idé at vælge de rigtige gardiner i første omgang. Med et hjemmebesøg fra gardinbussen kommer en konsulent med vejledning og rådgivning ganske gratis og uforpligtende. På den måde får du de bedste forudsætninger for at vælge de rette gardiner. 

En konsulent på besøg i din bolig

Ved at booke gardinbussen får du chancen for at bringe en konsulent hjem i din private bolig, som kan hjælpe dig med valget af gardiner. Det vil altså sige, at du her får en unik chance for personlig vejledning og rådgivning. Når konsulenten står i din bolig, kan der nemlig tales direkte ud fra den situation, som du står i. Book et besøg af gardinbussen her, hvis du kunne tænke dig professionel hjælp til dine nye gardiner.

Når du booker gardinbussen, har du mulighed for at vælge, hvilken lokal butik konsulenten skal komme fra. Desuden har du mulighed for at vælge, hvilke materialer og produkter konsulenten skal medbringe. Gardinbussen kører rundt i hele Danmark. Uanset hvor i landet du bor, har du altså mulighed for at få et hjemmebesøg af gardinbussen. Læs mere på Garants hjemmeside, hvis du ønsker at tage imod tilbuddet.

Med gardinbussen får du hjælp til mange praktiske ting

Fordelen ved gardinbussen er først og fremmest, at du får mulighed for at bringe et væld af gardiner ind i din bolig. På den måde har du mulighed for at sammenligne de forskellige gardiner og se, hvad der passer allerbedst til din bolig. Konsulenten kan dog også være behjælpelig med mange praktiske detaljer.

For eksempel kan en konsulent rådgive dig i forhold til, hvordan det er smartes at håndtere monteringen. Konsulenten kan desuden lave opmålinger og dermed hjælpe dig med at bestille dine gardiner hjem i de rigtige mål.

Hvad er gardinernes funktion?

Skal du finde de helt rigtige gardiner, er det en god idé at overveje, hvad gardinernes funktion er. Er det for eksempel gardiner, der mest skal være til pynt? Er det gardiner, der skal holde solen ude? Eller er det måske gardiner, der skal skærme for nysgerrige blikke?

Det formål som dine gardiner skal opfylde, har stor betydning for, hvilke gardiner du bør vælge. Ved hjælp af denne tankegang bliver det garanteret lettere for dig at vælge, om det er persienner, rullegardiner eller noget helt tredje, som du skal have fat i. Ved at gøre brug af gardinbussens gratis og uforpligtende tilbud, kan du komme godt i mål.