4 gode råd til havemøbler

4 havemøbler der kan give din have et friskt pust

Efteråret er for længst faldet over os, og vinteren står snart for døren. I denne tid kan det virke mærkeligt at tænke over havemøbler, men det er faktisk ikke så dumt endda. Hvis du ønsker at friske dit udendørs møblement lidt op, er dette et godt tidspunkt at begynde den proces.

Nu er nemlig tiden, hvor du har god tid til at overveje, undersøge og købe hvad du trænger til, og så er det hele klart til når foråret kommer om nogle måneder. Er du interesseret i ideer til hvordan du kan forbedre din have med gode havemøbler, eller trænger du bare til lidt inspiration til havemøbler, så følg med her, når vi giver dig fire lækre havemøbler der kan forbedre din haveoplevelse.

Den gode bænk

Et godt sted at starte, særligt hvis du overhovedet ikke har en sådan, er med en god havebænk. En havebænk er på mange måder det mest alsidige havemøbel du kan få. Det kan stå ved terrassebordet, for sig selv og næsten overalt i haven. Vil du have en siddeplads, er det bare at stille den op.

Desuden er den alsidig. Du kan sidde flere, lægge hynder på og ligge på den i solen eller bruge den til at spise morgenmad med en bakke stående på den. Valget er dit. Tag for eksempel en Havebænk i 118 x 89 cm i mørkebrunt træ. Det naturlige look gør at den passer ind hvor det skulle være, og kan næsten gå i ét med naturen omkring den. Alt i alt et lækkert valg.

Udendørs lounge

En trend indenfor havemøbler der virkelig har taget fart her på det seneste, er at have en lidt loungeagtig stemning udenfor. Grundlæggende er det en del af såkaldt indoor/outdoor-living, hvor grænserne mellem det udendørs og indendørs sløres. Dermed bliver havemøbler mere som dine vanlige indendørsmøbler.

Et lækkert eksempel på dette, er Veras Loungehavesæt. Havesættet med et bord, en sofa og to stole er perfekt til enhver terrasse. Sættet fylder ikke for meget, men kan også godt fylde en større terrasse ud. Stilen er elegant og moderne, men samtidig ganske tidløs og dermed holdbar i lang tid.

Caféstemning i haven

En anden ej at gå når det kommer til havemøbelsæt, er et såkaldt cafésæt. Et cafésæt består typisk af et mindre, højt bord og to matchende stole. Dette er ideelt til den lille terrasse eller hvis du har et lille hyggeligt spot du gerne vil have siddeplads til en gang morgenmad eller kaffe.

Bonus tip: Er du på jagt efter et godt tilbud på havemøbler, så kig forbi coolpriser, der altid har mange lækre produkter på lager.

Et Kerteminde Cafésæt er en god løsning. Det runde bord på 80 cm i diameter passer ind de fleste steder og de matchende stole i teaktræ og grålakeret aluminium er den perfekt balance mellem fortovsstemning og natur. De vil passe ind hvor det skulle være og give dig et ekstra sted at nyde morgenkaffen udenfor.

Afslapning hvor det skal være

Et sidste bud på en type havemøbler der kan friske din have op, er den ultimative form for udendørs afslapning: hængekøjen. Hængekøjen er på så mange måder essensen af et godt havemøbel. Den er alsidig, afslappende og et afbræk fra en lidt trist hverdag. Den kan desuden, hvis du vælger den rigtige, hænge stort set hvor det skal være.

Et godt og klassisk valg, ville være TOMs Hængekøje med pind i orange. Hængekøjen har et klassisk look og kan hænges op hvor end det skal være. På terrassen, mellem to træer, muligheder er så mange som du kan komme på. Kun fantasien sætter grænserne. På den måde får du og et havemøbel der, uanset din haves størrelse og type, kan forbedre din haveoplevelse betragteligt.