Har du brug for en ejendomsmægler i København?

Ejendomsmægler KøbenhavnDer er rigtig mange ejendomsmæglere i København, alt lige fra store kendte ejendomsmæglerkæder til mindre lokale firmaer, der alle har til opgave at servicere enten boligkøbere eller boligsælgere i den danske hovedstad. Det er et job med en travl hverdag og med et boligmarked der er mere presset end nogensinde før, så er ingen dage ens.

Hvis du skal sælge en bolig i København, er første skridt du skal foretage, at tage fat i en ejendomsmægler i København.

Det er altid en rigtig god idé at tage kontakt til minimum tre forskellige ejendomsmæglere i dit lokalområde, så du kan finde den rette ejendomsmægler.

Der er stor forskel på hvilke gebyrer og salærer hos ejendomsmæglerne rundt omkring i landet, og fra by til by er der også stor forskel. Du kan derfor spare utrolig mange penge, ved at indhente tilbud fra forskellige ejendomsmæglere. Når du har fået kontakt til minimum tre forskellige ejendomsmæglere, så er næste skridt at få dem til at tage et kig på din bolig og lave en vurdering af din bolig. Boligvurderingen er med til at sikre at din bolig bliver prissat korrekt og boligsalget kan gå i gang.

Gode råd til en bedre boligvurdering

Hvis du ønsker at få solgt din bolig til den rigtige pris på den rigtige tid, er boligvurderingen er essentiel del af det. Hvis din boligvurdering er for lav, kan det risikeres at din bolig sælges til en lavere pris end hvad den reelt er værd og på en kortere tid end hvad godt er. Og hvis din boligvurdering af er høj, kan det resultere i, at din bolig ikke kan sælges, fordi prisen er for høj. Hvis din bolig er for dyr, kan boligsalget trække ud og boligen være til salg i uregelmæssig lang tid.

Rengør boligen ude og inde

Når du skal sælge din bolig, og ejendomsmægleren skal en tur forbi din bolig, så sørg for at få gjort rent overalt i din bolig. En ren bolig sælger bedre end en beskidt bolig.

Når du så har gjort din bolig ren indvendig, så sørg for at få gjort din have ren. Fej alle bladene sammen, slå græsset og ryd op på terrassen.

Fix småreparationer

Hvis du har et hul eller to i væggen og der lidt ridser i gulvet, så sørg for at få det fixet. Hvis du maler væggene hvide og sørger for at få lavet de små reparationer der er i boligen. Jo mindre køberen skal gøre i sidste ende, jo bedre, for så er prisen på boligen højere og du tjener flere penge på boligsalget.

Frisk luft, blomster og god stemning

Når du har gjort boligen ren og fået fixet de eventuelle små reparationer, der er i boligen, så sørg for at få luftet godt ud, åbn vinduerne og lav gennemtræk. Når du har ryddet op i haven er det en god ide, at klippe et par blomster af buskene og kom dem i vaser indenfor. Når ejendomsmægleren kommer på besøg er det en godt tip, at sætte en kande kaffe over, og sørge for den gode stemning. En god stemning og god kemi mellem dig og din ejendomsmægler kan i sidste ende gøre dit boligsalg til en mere ukompliceret sag.