Spar på hundefoderet

Spar på hundefoderDer er et hav af forskellige hundefoder mærker og dyrehandler at vælge imellem – Det kan være svært at begå sig i junglen og ofte ender det med man beslutter dig for et særligt mærke og køber det danne sted.

Men det giver god mening, at undersøge markedet med jævne mellemrum – Der kommer nye mærker til og nye steder at handle.

Nye mærker er ofte billigere de første mange måneder eller år, for at komme ind på markedet og det samme gælder i nye butikker,s å finder du en kombination ef en ny online shop og et nyt godt mærke, kan du spare en hel del.

Isegrim – Et nyt super food

Et nyt mærke i Danmark er Isegrim fra Tyskland. Det er et mærke, der er opbygget af passionerede dyreelskere, der ikke vil gå på kompromis nogen steder i produktionen.

Hundefoderet er sammensat ud fra ulvens madspektre og hele vejen igennem, er der gjort meget ud af at udvælge de rigtige råvarer, så kvaliteten er højere end normalt.

For at appellere til hundeejere med sensitive hunde, er der lavet både kornfri og foder med Omega-3 fedtsyrer og der er tilsat urter samt bær for at skabe et naturligt vitaminrigt foder.

Et kvalitetsprodukt hele vejen igennem.

Prisen er lavet så foderet i begyndelsen er lav, det er ganske enkelt for at komme ind på markedet og få mange til at afprøve det.

Lavpris online – Foderbasker, en ny online dyrehandel

Kombinerer du Isegrim hundefoderet med en ny onlinebutik, der har travlt med at få priserne i bund, ja så har du et knaldgodt tilbud.
Det er netop hvad du oplever, hvis du f.eks. besøger den nye shop ved navn Foderbasker.dk.

Her er prisen vigtig og en del af deres strategi for at komme ind på markedet. Kvalitetsprodukter til lavest mulige pris.

Lageret ligger i Midten af Jylland (Hammel) så der hurtigt kan sendes varer ud til hele Danmark og alt markedsføring køres online, for at holde priserne så lave som muligt.

Inden for hundefoder sælges også andre mærker end Isegrim, hvor de alle har tilfælles, at de leverer en særlig kvalitet til prisen (f.eks. Det danskproducerede Happy Dog) kontra de mere kendte mærker som f.eks. Hills.