Ballondekoration – Den nye trend

Skal du holde fest, men er i syv sind angående pynt og borddækning? Så langt tilbage man kan huske har det været lys, servietter og blomster, der var hovedingredienserne, når festbordene skulle pyntes. Blomsterdekorationer er da også ofte utrolig flotte, men nogle gange vil man bare gerne noget andet. Noget nyt! Noget der vækker opmærksomhed og får gæsterne til at huske festen. Har du det sådan? Så læs her om alle de muligheder, der er med ballondekorationer.

Balloner er lette at arbejde med

Balloner har en stor fordel frem for andet pynt – de vejer næsten ingenting og kan holde sig selv oppe. Man kan derfor bygge mange forskellige formationer ud af dem uden, at man skal arbejde med tunge materialer og hammer og søm. Man kan skabe mange forskellige udtryk med balloner alt efter deres farve. Hvis de er hvide får det et let og luftigt udtryk. Hvis de er i en kraftig farve for eksempel i blå, grøn eller gul, er der noget barnligt og glad over dem – noget næsten tegneserieagtigt. Er de sorte kan de trods deres lethed godt få et dystert udtryk. Derfor er balloner velegnet til dekoration. De er lette at bruge til at stemningssætte et stort område ude såvel som inde.

Florlette og romantiske dekorationer til bryllup

De hvide balloner er utrolig velegnede til bryllup. Hvis du for eksempel skal holde et havebryllup kan ballonerne bruges til at skabe en romantisk gang hen til festområdet. De kan bindes på stave, der placeres med passende mellemrum for eksempel hen over en græsplæne og giver dermed et indtryk af lette luftige søjler, der leder gæsterne på rette vej. Har man et telt i haven, som brylluppet skal holdes i, kan man skabe et florlet og levende loft at hvide balloner. Binder man en snor i ballonen kan den eventuelt pyntes med små blomster og blade. Det giver en eventyrlig stemning og gør teltet til noget helt andet og overraskende, end gæsteren forventer. Det er kun fantasien, der sætter grænser for den pynt, der kan skabes af hvide balloner til et bryllup.

Fest og fødselsdags balloner

Skab glæde og spræl til børnefødselsdagen

Skal man holde en børnefødselsdag har man traditionelt ofte brugt balloner. Man har bare ikke udnyttet ballonernes mange muligheder. Som før nævnt er balloner lette at anvende som stemningssættende og anderledes elementer. Ved en børnefødselsdag kan man for eksempel også binde festlige haler på ballonerne og i tillæg male øjne på dem. Hvis der er mange i farvestrålende nuancer, vil de ligne en flok festlige væsner, der har invaderet festen til stor glæde for de besøgende børn.

Uhyggelig stemning til halloween

Der er rigtig mange børn og unge, der synes det er sjovt at fejre halloween. Til sådan en fest kan balloner også give en super stemning. Med sorte balloner kan man mørklægge loftet og bygge porte udenpå døråbningerne og indramme vinduesåbninger, så det ligner, at man går i et slot. Man kan eventuelt også bruge mørkerøde balloner i et mørklagt rum kun med spots på nogle af ballonerne, så giver det en dramatisk og ”blodig” stemning.
Læs eventuelt mere om Helium balloner her

Ballon dekoration

Få professionelle til at lave flotte dekorationer

Man kan selv lave mange fine ting med balloner, men der er virksomheder, der simpelthen lever af at lave rigtig flotte og festlige dekorationer af balloner til både fester og events. Det er de mest utrolige ting, der kan skabes ud af balloner. Flotte porte og baldakiner, figurer og loftsdekorationer. Firmaets trappegelændere, der bliver festlige og farverige med en snoet ballonkant hele vejen op. Søjler, der indrammer hæderspladsen til festen og smukke blomsterdekorationer lavet af balloner. Der er som sagt uendelige muligheder og, når de professionelle kommer til, bliver det rent eventyr.