Sådan ser køkkenet ud i år 2019

Står du foran et indretningsprojekt af dit køkken, er der flere ting, du skal have in mente. Moden ændrer sig nemlig hele tiden, og det er noget du skal forholde dig til, hvis du altså vil have et hjem, der får gæsterne til at tabe kæben. Dog er det til tider svært at holde tungen lige i munden, og derfor kommer vi her mod nogle ideer til, hvad du skal være opmærksom på, når du indretter dit køkken – så læs videre, og bliv inspireret.

Få installeret en køkken

Engang var det køkkenalrummet, men det har alle nu fået, og derfor er moden nu begyndt at ændre på samtalekøkkenet, og det gøres med en køkkenø. Den har både en praktisk funktion for madlavningen, men endvidere giver den også mulighed for, at dine gæster kan sidde med omkring køkkenbordet, mens du gør det sidste færdigt.

Du bliver dermed en mere nærværende vært. I forhold til den praktiske funktion har du mulighed for at få lidt mere plads til madlavningen, og du skal altså ikke holde det hele omkring kogepladerne, hvilket kan blive lidt kaotisk. Udover at have ovenstående funktioner kan en køkkenø være med til at give dit køkken et smartere og mere rummeligt udseende, som nok skal bidrage positivt til moden i år 2019.

Åbne køkkenskabe

Dit køkken skal virke rummeligt, og det kan du sikre ved at have åbne skabe, hvor der ikke er låger. Det kan endvidere gøre noget unikt for indretningen, da det er mere personligt og charmerende, når du fremviser dine krydderier, dine vinglas og meget andet. S

elvfølgelig er det måske ikke smart med en bøtte salt osv. Men derfor er rådet også, at du pakker madvarerne væk i flotte skåle, krukker, beholdere og andet, der kan skjule det hele på en smuk måde. Det er en anderledes løsning, og det medvirker til, at køkkenet får kant og personlighed.

Brug New Yorker-farven

Når det kommer til farven, er det vigtigt, at du holder det simpelt, og du må meget gerne bruge nogle matte farver – eller måske en farve, som er lidt rå. New Yorker-stilen med betonfarver eller mursten er i den grad blevet moderne, og du kan med fordel have det in mente, når du skal designe det nye rum, hvis køkkenet skal passe til år 2019.

Få penge til renoveringen

Det kan være dyrt at renovere, og det kan meget muligt være, at du skal ud og finde et lån. Her vil vi foreslå, at du ser nærmere på de mange sammenligningssider, der stiller lånene op mod hinanden, så du kan se renter, ÅOP, løbetid og meget mere.
Eller du kan også vinde penge på denne side eller læse mere om, hvordan det kan lade sig gøre. På denne side finder du en række guides, og der skal nok være noget, der kan hjælpe dig på rette kurs.

At leve op til moden på køkkenfronten i 2019 sætter nogle krav til dig, men du kan bruge ovenstående som inspiration, når du skyder projektet i gang.