Gratis Nyt website

Gratis websideEn hjemmeside kræve et program til at lave den i og et sted på internette den kan ligges.

Det er i dag meget nemt at oprette en gratis hjemmeside, da der er kommet et hav af forskellige systemer, som tilbyder du kan prøve det gratis og se hvordan din hjemmeside ser ud i deres system – Naturligvis håber de alle, at du bliver så tilfreds, at du vælger at bliver hos dem i deres system og køber en pakke med et domænenavn og e-mailadresser inkluderet.

Du får begrænset adgang i gratis versionen

Din gratis hjemmeside vil være stærk begrænset i ”Gratis” versionen, her får du ofte kun lov til at lave 2 – 5 nye undersider og selve designet er begrænset til 3 – 4 forskellige skabeloner.

Ideen er, at du skal have lov til at prøve deres system uden at betale, men hvis du synes om det du ser, ja så skal du meget gerne ende som betalende kunde.

Det er sådan set gælles for dem alle.

Stor forskel på hvad ud får gratis

Ved det ene firma får du 5 under sider og mulighed for at vælge imellem 20 skabeloner til at designe dit nye website, hos andre får du kun 2 undersider og 5 skabeloner.

Som udgangspunkt burde du få adgang til så meget som muligt, så du kan oprette en enormt fed hjemmeside – som du gerne vil have domænenavn tilkoblet – også kan de tage fat.

Det der med 2 undersider og alt låst, jamen så har man jo slet ikke prøvet løsningen af og er allerede skredet videre til noget andet.

De firmaer der tilbyder mest uden betaling, er dem der opnår kunderne – men så skal ALT naturligvis spille.

Gratis webshop – er det muligt

Ja og dog Nej.

Du kan godt få adgang til at oprette din egen webshop, men så snart der skal betalig ind over, vil det kræve registrering og betaling.

Nuvel, du kan naturligvis vælge en indløser, der tager betaling pr. ordre og på den måde opnå et NO Cure – No pay setup, hvor du kun betaler et gebyr pr. ordre.

Det kan som udgangspunkt være en helt fin løsning til at afprøve forskellige brainstorms, men heller ikke mere.