Når du skal i gang med noget nyt

Det er altid en god idé at have penge på lommen, hvis man skal til at begive sig ud i at få en ny hobby, tage på en rejse eller få taget den uventede regning. Her kan det være utroligt praktisk med en kassekredit, fordi den kan være med til at holde dig fra at lave overtræk på dit kort og giver dig muligheden for at kunne betale lånet tilbage relativt hurtigt i forhold til overtrækket på grund af renten. Renten på et kassekreditlån er nemlig ikke nær så høj som ved et overtræk, og man slipper desuden for at skulle betale et overtræksgebyr.

Hvad er en kassekredit?

Kassekredit er et udtryk for et beløb udover rådighedsbeløbet, som bliver brugt, før man kommer til at lave overtræk. Det kan derfor være en god plan at have det i baghånden, hvis man frygter at komme til at lave et overtræk. Det kunne for eksempel være i forbindelse med, at man har gang i et renoveringsprojekt, hvor man ikke har helt styr på materialepriserne, eller hvis man er ude at rejse og skal være sikker på at kunne komme hjem igen. Det kan derfor altid være en smart ting at have i baghånden, og da det er et kortsigtet lån, bør dette altid være med en tydelig plan for at betale det tilbage igen.

Hvilken kassekredit er rigtig for dig?

Det nemmeste er selvfølgelig bare at tage den med banken, men her kan man rende ind i problemer, da man skal forpligte sig til at bruge pengene på noget bestemt, og derfor indskrænker den frihed, man har med pengene. Hvis man derimod vælger at have en kassekredit hos et firma, der ikke har noget med banken at gøre, kan man nemmere selv disponere over beløbet og har dermed mere frihed. Det er også en god idé at få sammenlignet alle de online kassekreditter, så man kan få den, der passer bedst til en selv. Her kan man blandt andet kigge på renten og på de anmeldelser, der kan findes på internettet. Så længe der er fleksibilitet på afbetalingen, lave renter og et beløb, der passer til dig, vil du nemt kunne lave en kassekredit med dit NemID.