Spar penge når du handler 3d printer hos 3Dstore

Mange troede at 3D bare var en gimmick indenfor biograffilm og printing, men der er et absurd stort potentiale i 3D-print. Her kan du læse mere om 3D print og hvordan du kan spare penge på 3Dprint.

Hvad er 3D print?

3D print er præcis det det lyder som, det er simpelthen noget du printer i 3 dimensioner. Det er med andre ord noget helt andet end bare at skrive ud et stykke papir på en laserprinter. 3D-printer er fremtiden. Man kan printe prototyper og udstyr på en 3D-printer direkte fra designs i en computer i forskellige materialer. Her under coronakrisen  har man virkelig kunnet se 3dprints potentiale med at man hurtigt kan printe ud værneudstyr. Der er flere og flere privatpersoner der efterhånden har fået en 3D-printer og man er ved at se hvilket voldsomt potentiale der eksisterer i denne formen for print.

Man kan også få 3D-scannere. 3D er fremtiden, vi kommer ikke længer udelukkende til at kunne producere ting fra digitalt i 2D. Det er en udvikling der er sket, der er naturlig, i og med at det digitale er forholdsvis nyt. Når man først skulle overføre digitalt så skulle det ske i et format man kender, nu er udviklingen efterhånden kommet så langt, at man kan printe i 3D-format – noget man aldrig tidligere før har set, og som på mange måder lyder ret science fiction artigt. 3D-printere har eksisteret i 10-15 år allerede, men det er først nu, at man har begyndt at producere 3D-printere og scannere for et marked for privatpersoner.

Få rabat på 3D-produkter og printere

Det siger sig selv, at dette kan være en ret kostbar måde at printe på, men det er det ikke når du bruger 3Dstore Rabatkode og får rabat når du handler 3D-printer. 3D-printere findes i alle prisklasser fra den til dig der er nybegynder og gerne vil i gang med at printe og lave prototyper og udstyr og til dig der er professionel. Hvilke materialer der kan printes i, hvor hurtigt og hvor nøjagtigt har alt at sige for hvor dyr eller billig en 3D-printer er i sidste ende.

3D printere og scannere er mere tilgængelige end nogensinde og åbner op for en helt ny og spændende verden indenfor 3D. Der er ingen begrænsninger og det er kun fantasien der sætter grænser. 3D er fremtiden, både for begyndere og professionelle. Find den 3D printer der passer perfekt for dig og kom i gang i dag. Der er et voldsomt potentiale i 3D som bare venter på at blive udnyttet af lige præcis dig.