Folie til vinduer – Billigere elregning og bedre miljø

Folie - beskyt vinduerneHar du en virksomhed, hvor der er store glaspartier, kan det være, at I er generede af, at der er så stort udkig til hinanden. For selvom det ser rigtig smart ud, at man kan se hele vejen igennem jeres lokaler, og det giver nogle flotte, lyse lokaler, kan det også blive for meget. I nogle tilfælde kan man føle sig meget udstillet, hvis der er glas over det hele.

Det kan for eksempel være, hvis I har nogle mødelokaler, hvor det er nemt at se ind i. Det kan være svært at give eller modtage en svær besked om for eksempel en fyring eller en sygemelding. I det tilfælde kan det være rart at have noget afskærmning, så resten af virksomheden ikke kan følge med i, hvad der sker i lokalet. Beskyt vinduerne med folie for at undgå en sådan koncentration.

I mange virksomheder giver det god mening at udnytte pladsen inde i lokalet til mødelokaler. Det giver dog også et problem i forhold til at få lys nok ind i lokalerne. Der kan nogle store vinduespartier være en god måde at få noget lys ind. Med folie på vinduerne kan I nemt holde nogle private møder, samtidig med at I får nogle lyse lokaler.

Folie til vinduerne kan gøre medarbejderne mere fokuserede

Har I nogle store glaspartier, der adskiller de forskellige kontorer, kan det være svært for jeres medarbejdere ikke hele tiden at sidde og kigge op, når der sker noget ude på gangen eller i kontoret ved siden af. Det kan gøre, at de har svært ved at koncentrere sig om deres arbejde. Det tager noget tid at komme i en tilstand af koncentration, og hvis man hele tiden bliver forstyrret af, at der er nogen, der går forbi glasvæggen ind til ens kontor, når man aldrig en tilstand af rigtig koncentration.

Det kan derfor i det tilfælde også være en god løsning for jer, at I får sat noget folie på glaspartierne. På den måde beholder I stadig en åbne og lyse struktur i virksomheden, men gør det nemmere for medarbejderne at fokusere og koncentrere sig, når de ikke hele tiden bliver opmærksomme på, at der er nogle, der går forbi.

Folie til vinduerne kan være med til at gøre opmærksom på jeres virksomhed

Har I nogle store glaspartier ud mod gaden, kan de være en oplagt plads til at gøre ekstra opmærksom på jeres virksomhed. Det kan for eksempel være ved at sætte jeres logo eller billeder af jeres varer på vinduespartiet. Det kan være med til at gøre kunderne opmærksomme på, hvilke varer som I sælger. Det kan være en god måde at supplere jeres vinduesudstilling.

I kan også bruge folie som en afskærmning ud mod gaden. Hvis jeres medarbejdere sidder og arbejder lige ud til gaden, kan det være rart, at folk ikke kan se dem over skulderen, når de sidder og arbejder. Det kan også være en god mulighed, hvis I håndterer fortrolige oplysninger.