Den mest energirigtige investering i hjemmet

Det er ikke mange mennesker, der ikke har lyst til at være indehaver af en altan, da det ude tvivl er en velkommen tilføjelse til de fleste lejligheder. Hvis du overvejer at få lavet denne tilbygning, er du derfor langt fra alene. Enormt mange mennesker vælger nemlig denne løsning, og dette er med god grund. Der er nemlig mange årsager til, og argumenter for at få lavet denne tilbygning. Eksempelvis, er én af de hårdeste ting ved at bo i en lejlighed, at der ikke umiddelbart er nem adgang til en have. Dette bliver højaktuelt i sommerhalvåret, hvor det virkelig ville være lækkert at komme udenfor for at nyde solen. Dette bliver muligt med en altan. Se her for at finde ud af hvad dine muligheder er for at få lavet en altan til dit hjem.

Spar på din aircondition

Af disse gode grunde til at vælge en altan, er der mange der ikke har overvejet det faktum, at en altan rent faktisk er energivenlig. Dette er der mange der overser og derfor slet ikke overvejer som en faktor, der jo bestemt taler for at få lavet denne tilbygning. Men ved at bygge en altan, kan du skære alvorligt ned på dit forbrug af aircondition. Hvor man tidligere har følt sig fanget i din lejligheds temperatur om sommeren, er det nu en mulighed at sætte sig udenfor i stedet for at skrue helt op for sin aircondition. Dette er både godt for miljøet, men er rent faktisk også enormt godt for din egen økonomi. Når forbruget bliver skruet ned, følger regningerne jo som bekendt med.

Der er ingen grund til at vente med at få bygget altanen

Udover de førnævnte åbenlyse muligheder for energibesparelser, er der andre der er værd at nævne. Eksempelvis kan der her nævnes muligheden for at få bygget en tagkonstruktion med solpaneler. Dette er ikke den billigste løsning i starten, men kan vise sig at sagtens betale sig på sigt. Desuden er solpaneler essentielle, for at bevare miljøet som det er. Du kan gøre din del for miljøet, ved at vælge denne løsning for din altan. At vælge solpaneler bidrager nemlig på en mindre skala til et stort problem. Selvom det i starten virker uoverskueligt for økonomien, er det ikke kun miljøet du gavner i sidste ende. Med denne løsning, sparer du nemlig også på energiregningen og vil derfor spare penge med en altan som denne.

Der er mange faktorer der spiller ind, når man skal tage beslutning om hvorvidt man skal være ejer af en altan. Heraf er ens økonomi uden tvivl den største faktor. Dette er der god grund til naturligvis. Men miljøet skal på ingen måde ignoreres i beslutningsprocessen. Det er nemlig muligt for dig at være grøn i din beslutning om at få en altan bygget. Dette er der mange grunde til, men som eksempler kan nævnes det lavere forbrug af aircondition, samt muligheden for at få indlagt solpaneler. Tag en beslutning i dag – for din egen og miljøets skyld.

Skift fra gasfyr til ny varmekilde

Gasfyr har frem til 2022 altid betydet = mega billig varme.
Men det må man sige krigen i Ukraine har lavet pænt meget om på.

Gasfyr er i dag = kæmpe højvarmeudgift  og det er både dyrt at leve med og umuligt at sælge.

Læs alt om det på Guloggratis om varmpeumper og gasfyr her