Spar penge på din bolig

boligindretningTrænger din bolig til et løft, men ved du ikke, hvor du skal starte? Vi kender godt følelsen. Man ser på sin bolig, og man ved godt, at en større istandsættelse skal i gang. Det kan være fristende at ringe til en flok håndværkere, men det er også en dyr løsning, som kan være svær at imødekomme, hvis der er et budget, der ikke tillader at bruge hele formuen. Vi vil gerne hjælpe dig, så du kan få din indre handyman/woman frem, så du derved kan spare penge på din bolig.

Du skal have udstyret i orden

Det er vigtigt, at du har dine umbraco-nøgler i orden, at måleudstyret er tiptop, og generelt at værktøjskassen har alt det, den behøver for at kunne istandsætte dit hjem. Det nytter ikke noget kun at have en brugt hammer og en boremaskine med fladt batteri.

Når du så har fået styr på værktøjskassen, er det også vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan man bruger værktøjet. Det ville være en enorm ærgerlig situation, hvis du bare går i gang med at måle og bore uden at have styr på, hvordan man reelt set gør det bedst. Så kan du ende med skæve linjer frem for et snorlige udseende.

Brug naturens byggemateriale

Træ har været på mode det sidste stykke tid, og det er der mange rigtig gode grunde til. For det første er det et langt mere klimavenligt materiale at bygge i, hvis træet altså kommer fra skove, som er i balance. At en skov er i balance betyder, at der ikke bare bliver fældet på livet løs, men at man planter nye træer og bevarer skoven, så man pludselig ikke står med en ødemark. Hvis du sørger for at bygge i træ, som kommer fra nogle ordentlige steder, er du med på dette års hotteste byggemode. Træ er også et billigt materiale at bygge i.

Er du ude i at bygge en ny terrasse, kan du få det flotteste resultat. Samtidig kræver det heller ikke den helt store vedligeholdelse. Bare du giver det den facadebehandling, som det har brug for, kan du være sikker på at, hvad end du har bygget, så holder det i meget lang tid. Tilmed kan du farve træet en hvilken som helst farve. Du er ikke bundet op af at stå med et materiale, som kun kan være én farve. Men hvis du ikke vil kaste dig ud i det, er træet jo også et rigtig flot byggemateriale i sig selv.

Indret dig klimavenligt

Hvis det er et indretningsprojekt, du har gang i, anbefaler vi, at du tjekker din lokale genbrug ud. Her kan du finde alverdens smukke møbler, som blot trænger til en kærlig hånd, så de kan få det moderne løft, som de ofte trænger til. Få gang i ompolstringen og lakeringen. Så kan du få en lænestol eller en sofa, som ingen andre i din vennekreds ejer. Samtidig kan du stolt sige, at du selv stod for moderniseringen af møblet og sparede en masse penge, da genbrugsmøbler sjældent koster særligt mange penge.